Igranje za življenje

Kako se spremeniti v poklicni igralec

Koncept, da je dober strokovni igralec, se pritožuje mnogim amaterskim igralcem. Mnogi od njih jih jemljejo resno, prerazporedijo se na Las Vegas ali na Atlantic Cityju in preživijo dneve okoli tabel Poker ali Black Jack ali Book knjige. Večina njihovega vračanja se je zlomila in razočarana, malo jih je res to storilo.

Počutimo se dobro strokovnemu igralcu, ni tako enostavno, kot se zdi. Biti nadarjen bat ali igralec root slovenija Z velikim ozadjem osvajanja ni dovolj. Ker je neomejeno financiranje vedno prednost, vendar to ne more zagotoviti, da je uspešna kariera igre, enako na srečo. Če želite postati strokovni igralec, morate imeti različne kakovosti kot perspektiva visoke tolerance, sposobnost, da se osredotočimo na realistično, vendar pozitivno od avto discipline in več.

Za zaganjalne naprave, da postanete poklicni igralec, morate imeti dovolj denarja, ki ga lahko zaupate svoje izgube. Na eni ali drugi točki boste ugotovili, da izgubite. Vsak strokovnjak, izkušen in nadarjen igralec, kot bi ga lahko bil, je mimo izgube obdobij. Ne morete izgubiti, vendar je treba vnaprej pripraviti minimalni.

Veliko ljudi, ki se odrečejo svoji poklicni karieri aspiracije, to počnejo, ker niso poskrbeli za zadostnega bančnice, da bi sovpadli svoje nepričakovane izgube. Realističen bančni telefon je ocenjen kot najmanj 100.000 $. Realizem, mimogrede, je ključna beseda. Čeprav se lahko igra za življenje zveni kot sanjska služba, se morate zbuditi in biti obveščeni o vseh realnih funkcijah.

Če nameravate biti profesionalni poker ali črni predvajalnik, športni bettor ali hanski in Handicepper, se morate naučiti kupiti obvladovanje vaših igralnih polj. To pomeni branje danes na voljo na trgu, učenje, kako se učiti strategijo in stavo sistema, prakso vaše igre in pisanje beležk po vsaki igri. Če želite postati profesionalni Black Jack Player, se naučite vse o kartici, ki šteje, premišljevanje in optimalno strategijo Black Jack. Če je BAT področje vaših strokovnjakov, postane mojster v strategiji BAT, pravi BAT itd.

Kako narediti 100.000 $ letno igranje za življenje, ki ga je ustvaril David Sklansky in Malmut Mason je dobra knjiga za začetek. To je ena izmed najbolj popolnih pisnih knjig o predmetu in pokriva večino načinov za igranje za življenje, vključno s profesionalnim BAT, Black Jack, BAT Video, stava Šport, Konjske dirke stave, promocije igralnic in še več. Za več informacij o objektu lahko odpeljete nasvete iz interneta in / ali celo sodelujete v igralnih kongresih.

Vendar sem na začetku članka omenil, da se dobro za poklicni igralec vzame veliko več kot igralno znanje. Prvič, zahteva močan značaj in celo močnejša volja za igranje strokovnjakov. To ne bo enostavno. O tem se ukvarjate s trdo konkurenco, izgubite veliko denarja, ki ga je kritizirala družba, ki jo bo preučila kot parazit in sedel, in to so le nekaj težav, ki so glavni. Ali lahko to obravnavate? Če si želiš poskusiti in si lahko privoščite finančno, pravim, da grem za to.

Open chat
1
Hi
Order Your Cake With Sakthi Cakes!